Medalla de bronze i trofeu Fair Play per l’Atlètic terrassa

El Club Egara es va proclamar campió d’Espanya de hockey sala de mamis en derrotar contundentment al Pilaricas Vach a la final, per 5 a 0. Les golejadores del conjunt del Pla del Bon Aire van ser Marta Rexach (1′, 26′), Maria Teresa Suñé (12′, 15′), i Francisca Castro (22′).

La medalla de bronze va quedar a casa, ja que l’Atlètic Terrassa va superar el Junior FC amb un marcador de 2 a 0. Un Penalty Córner al minut 32, executat por Margarita Vancells i un segon gol al minut 34, anotat por Silvia Serra, donaven la victòria a les locals que també van ser premiades amb el trofeu Fair Play de la competició.

El Campeonato de España de mamis es va celebrar el passat cap de setmana a les instal·lacions de Can Salas i va comptar amb la participació de sis equips.