La segona edició del Clinic  Mamis Papis organitzat per Hockey per Terrassa amb el patrocini de l’Asseguradora Mútua Terrassa va reunir a l’Atlètic ahir dissabte una cinquantena de jugadors dels clubs terrassencs i del Matadepera disposats a aprendre dels millors. La sessió magistral va ser impartida pels tècnics especialistes en hockey herba, Santi Cortès i Sònia de Ignacio, i va comptar amb la col·laboració de jugadors dels clubs.

Després de la presentació a càrrec de Sebastià Broto, director comercial de l’Asseguradora Mútua Terrassa, es va iniciar la sessió que va comptar amb diverses ecxplicacions teòriques dels tècnics que després van anar posant en pràctica per grups els jugadors. Tots els participants van coincidir a destacar que havia estat una tarda molt profitosa, ja que se’ls van corregir certs errors de base, se’ls van ensenyar alguns moviments i tirs força habituals en hockey i se’ls van donar valuosos consells que ja frisen per posar en pràctica en els seus pròxims partits.

Per acabar l’activitat, es va celebrar un tercer temps amb tots els participants amb sorteig d’unes botes de hockey inclòs, que va comptar amb la ma innocent de l’internacional Pau Cunill. Tant els jugadors com els organitzadors van coincidir a assenyalar que havia estat una experiència molt positiva que esperen tornar a repetir la propera temporada.

Des de l’orgabització agraeixen als participants, als entrenadors, col·laboradors i, especialment a L’Asseguradora Mútua Terrassa la seva implicació en aquesta interessant i entretinguda activitat i us animen a apuntar-vos a la propera!