Els directes són una de les activitats més atractives del programa “Cuida’t amb l’A” que us ofereix en exclusiva per a les mamis i papis de hockey, i de manera totalment gratuïta, l’Asseguradora Mútua Terrassa. Es tracta de diferents classes en directe que podeu seguir des de casa a través de l’smart TV o d’altres dispositius electrònics (ordinador, tauleta, telèfon…). 

Quan entreu a aquest apartat de l’App, hi podeu visualitzar el calendari de sessions de tota la setmana i de la setmana següent i, directament des d’allà, us podeu apuntar a l’activitat i la podeu incorporar al calendari de Google o a la vostra aplicació de calendari d’escriptori.

Diferents activitats

També hi teniu una explicació de cadascuna de les activitats programades: tipus d’exercicis, què es treballa, beneficis, durada i per a qui són aptes. Hi podeu trobar classes en directe de: TBC, Step Tono, Spinning, Mindfulness, Tonificació, GAP, Ioga, Abdominals, Tono Dance, Pilates i HIIT. Cadascuna d’elles la realitza un experimentat monitor que adapta la seva classe al format online.

Puntuacions

A més, amb cadascuna d’aquestes accions també s’aconsegueixen punts per a la classificació global de Cuida’t amb l’A. Veure un Directe fins al final us donarà 150 punts i valorar el Directe 30 punts. 

Recordeu que la vostra puntuació us permetrà optar a interessants premis i competir també entre vosaltres de manera virtual. Encara no ho heu provat? Registreu-vos aquí!