Les mamis i els papis del Club Egara es van penjar la medalla de plata en el Campeonato de España Open que va tenir lloc del 14 al 16 de juny al camp de l’Albericia de Santander, organitzat pel RS Tenis Santander. La competició va comptar amb 15 equips femenins i 14 masculins.

Els dos equips egarencs van empatar 0-0 a la final amb moltes oportunitats de marcar que no es van acabar concretant, i, finalment, els shoot-outs es van decantar a favor de les mamis del Castellsdefels i dels papis del Pedralbes Rosso. Amb el nou sistema establert de competició, els equips només poden fallar al primer partit per arribar a la final. Les del Pla del Bon Aire van haver de remuntar un resultat advers en el segon i tercer partit, tots dos molt emocionants

El premis individuals femenins van ser per jugadores del Club Egara. Marta Rexach va ser màxima golejadora i Mercè Domingo MVP de la competició. Cap de les dues són ex jugadores, fet que té molt mèrit ja que a la categoria Open, on hi pot haver sempre una ex jugadora o un ex jugador al camp, els equips cada any es reforcen més amb ex jugadors bons, fet que fa que s’elevi el nivell i l’exigència en cada partit. Per a les jugadores egarenques “aquest premi és sobretot un reconeixement al bon joc de tot l’equip”.