Del 17 al 19 de maig el Club Egara acollirà una nova edició de l’European Mami’s Hockey Festival que, com cada any, comptarà amb unes 400 jugadores d’arreu del món que gaudiran d’un cap de setmana ple d’activitats, partits i festa.

El festival està pensat per a dones de més de 32 anys amb ganes de jugar (mínim 6 partits) i gaudir molt. Cal fer les inscripcions per equip amb un màxim de 15 jugadores a través de la web del Mamis Egara Festival. La inscripció al torneig inclou organització, arbitratges, servei mèdic, activitats, àpats i welcome pack. Al site hi ha informació també sobre l’acomodació i desplaçaments.

El Festival va néixer el 2013 de la de dos socies del Club, la Karina Herms i Valeria Capurro que juntament amb el recolzament del Club van donar forma a la idea de crear un esdevenimentesportiu pioner a tota Europa a la categoria de mamis Hockey i que fos un aparador d’una nova forma d’entendre l’esport sumant igualtat i benestar en una iniciativa transversal de caràcter esportiu i lúdic.

El tret de sortida d’aquesta nova edició del festival es donarà el proper 17 de maig amb la benvinguda dels equips al Club Egara i l’inici de la competició. En aquesta edició no faltarà un dels actes més destacats, la desfilada dels equip davant dels socis, espectadors i autoritats assistents a l’acte. Tres dies primaverals a les instal·lacions del Pla del Bonaire on a banda dels partits hi haurà també diverses activitats lúdiques com espectacles musicals, balls, sopar de gala, concertsvillage i moltes altres activitats; però sobretot amistat, superació i molta diversió.