Una seixantena de jugadors dels clubs terrassencs van participar el passat dissabte 5 de novembre al Primer Clinic  Mamis Papis organitzat per Hockey per Terrassa amb el patrocini de l’Asseguradora Mútua Terrassa. La sessió magistral va ser impartida pels tècnics especialistes en hockey herba, Oriol Freixa i Roger Pallarols, i va comptar amb la col·laboració de diversos jugadors de Divisió d’Honor dels clubs.

Després de la presentació a càrrec de Carles Reinon, responsable de Desenvolupament de negoci a l’Asseguradora Mútua Terrassa, es va iniciar la sessió amb un escalfament. A continuació, els participants es van repartir en grups i, sota les expertes explicacions dels dos tècnics van dur a terme diversos exercicis.

Per acabar l’activitat, es va celebrar un tercer temps amb tots els participants amb sorteig d’un rellotge inclòs. Tant els jugadors com els organitzadors van coincidir a assenyalar que havia estat una experiència molt positiva que esperaven tornar a repetir aviat.

Des de Hockey per Terrassa agraïm als participants, als entrenadors, col·laboradors i, especialment a L’Asseguradora Mútua Terrassa la seva implicació en aquesta interessant i entretinguda activitat i us animem a apuntar-vos a la propera!

Us deixem aquí el vídeo resum del Clinic: