En forma i tant!

Les categories de Mamis i Papis dins de l’esport del hockey naixien de la iniciativa d’uns quants pares i mares de jugadors de hockey que es van animar a entrenar i competir de manera totalment amateur. La seva voluntat era dur a terme una activitat recreativa que els permetés realitzar exercici físic, socialitzar-se, crear vincles d’amistat, i passar una bona estona durant el seu temps lliure.

Un cop més, Terrassa va ser pionera i promotora d’aquesta modalitat de hockey que aviat va guanyar adeptes en tot el territori català i espanyol. I dels partits informals, festivals i tornejos amistosos es va passar a la competició reglada sota els auspicis de les federacions territorials i espanyola.

Avui, només a Terrassa ja tenim 9 equips de mamis i 5 de papis que participen en el Campionat de Catalunya, amb centenars de fitxes. També s’ha calendaritzat un Campionat d’Espanya d’aquesta categoria i s’ha elaborat un reglament de les competicions en l’àmbit estatal.

La iniciativa del Blog de les Mamis i Papis de Terrassa, patrocinat per l’Asseguradora Mútua Terrassa a qui agraïm la seva implicació, ens permetrà donar veu a l’activitat d’aquest col·lectiu. Estem segurs que serà un espai especialment dinàmic, donada la gran afició que tenen i els nombrosos esdeveniments que protagonitzen.

Des de hockey per Terrassa, doncs, tot el nostre suport al hockey de Mamis i Papis, al qual li augurem llarga vida. Les nostres mamis i els nostres papis estàn en forma i més ho estaran amb el suport de l’Asseguradora, tots junts fem hockey, tots junts fem terrasenquisme!