El passat cap de setmana es va celebrar a les instal·lacions del Club Egara la 13a edició del Torneig Hockey Solidari, que va comptar amb una amplia representació d’equips de mamis i papis de tots els clubs de Terrassa i Matadepera. Aquesta jornada lúdico esportiva se celebra cada any i, a més de hockey, es pot participar en pàdel, tennis, cursa, caminada i activitats dirigides.

L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los als infants i adolescents que més ho necessiten. Els 35.000 € recaptats en aquesta edició eleven a uns 465.000€ la xifra total aconseguida per l’esdeveniment des de l’any 2009, una aportació que ha permès ajudar cinquanta un projectes solidaris al llarg de tot aquest temps.

Actualment, el THS compta amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat.