L’Associació Torneig Hockey Solidari ja ha donat el tret de sortida a una nova edició del torneig que se celebrarà a l’Atlètic Terrassa el pròxim dissabte 11 de juny. Les mamis i els papis de Terrassa ja s’han reservat la data per a aquest torneig, un dels que compta amb major participació d’equips d’aquesta categoria.

El 12è Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet in Memoriam es dedicarà a aquesta figura clau, impulsor i incansable col·laborador en les anteriors edicions, i que va morir la passada tardor. Així mateix, la comissió organitzadora ha decidit mantenir els quatre projectes escollits per a la dotzena edició que es van presentar ahir en un acte celebrat a l’Atlètic de Terrassa.

Els projectes són els següents:

  • Projecte Atenció integral a les famílies i infants que participen a la Casa d’Infants i al SIFE de Terrassa” de la Fundació Acció Social a la Infància (FASI).
  • Projecte Grup de Noies La Fàbrica 2022 del Grup de Joves La Fàbrica Can Tusell.
  • Projecte Gestió emocional i autoconeixement de l’Associació d’Intervenció en
  • Drogodependència d’Ègara (AIDE).
  • Projecte Hospital rural de Gambo a Etiòpia.

Un referent de la solidaritat

L’Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.
Des de l’any 2009 celebra anualment un torneig solidari que, inicialment, es va centrar en el hockey, que sempre ha estat l’esport principal. En successives edicions, però, es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives. En l’actualitat s’hi duen a terme competicions de hockey, pádel i tennis, a més d’una cursa i una caminada, i en cadascuna de les edicions s’afegeixen altres activitats com el fitness o l’aeròbic.

L’objectiu és recollir les màximes aportacions econòmiques possibles durant la jornada per a destinar-los a aquells que més ho necessiten. Cada any s’escullen projectes solidaris que es beneficien de la recaptació, essent el focus central els infants i adolescents de Terrassa i Matadepera.
Actualment, el THS compta amb la col·laboració i la participació de les principals institucions terrassenques i ha esdevingut una iniciativa tan enriquidora com necessària per a la ciutat de Terrassa, així com un referent de la solidaritat a Catalunya.
Per a més informació: www.torneighockeysolidari.org