El passat cap de setmana va concloure la primera fase del Campionat de Catalunya de Mamis i Papis, amb la classificació de diversos equips terrassencs.

En Mamis 7×7, l’Egara ha acabat en primera posició de la lliga regular, seguit del AD Rimas i del CD Terrassa Hockey. Tots tres equips, juntament amb el Castelldefels, jugaran les Semifinals el 30 abril i els guanyadors la final el 14 de maig. La resta i cada 4 equips jugaran encreuaments i classificatoris per decidir la totalitat de la competició.

Podeu consultar encreuaments i resultats en aquest enllaç:

https://www.fchockey.cat/temporada/5/competicio/517/grup/1264/resultats

En Mamis 9×9, l’Egara 1935 ha acabat segon de la lliga regular. Jugarà les Semifinals juntament amb el Castelldefels vermell, primer classificat, el Catalonia i el Barceloní Stik, el 30 abril i els guanyadors la final el 14 de maig. La resta i cada 4 equips jugaran encreuaments i classificatoris per decidir la totalitat de la competició.

Podeu consultar encreuaments i resultats en aquest enllaç:

https://www.fchockey.cat/temporada/5/competicio/518/grup/1259/resultats

Pel que fa als Papis, l’Egara s’ha classificat en primera posició i el CD Terrassa segon. Jugaran les Semifinals juntament amb el Pedralbes Rosso i el Barceloní Stik, el 30 abril i els guanyadors la final el 14 de maig. La resta i cada 4 equips jugaran encreuaments i classificatoris per decidir la totalitat de la competició.

Podeu consultar encreuaments i resultats en aquest enllaç:

https://www.fchockey.cat/temporada/5/competicio/516/grup/1252/resultats