Quanta gent sou a l’equip?
Actualment som uns 20 jugadors regulars a Egara 35. Així mateix tenim uns quants companys que estan iniciant-se en el hockey i actualment estan al grup que anomenem d’iniciació i esperem incorporar de cara la propera temporada de forma regular
A nivell del Club Egara sempre estem oberts a nous companys pel que si us voleu animar agafar stick passeu-vos pel club i pregunteu per “Papis o Mamis”.
Quants dies a la setmana entreneu?
Per norma general entrenem regularment dos dies a la setmana dues hores. Els dimecres nit i divendres al vespre.
També els cap de setmana que no tenim competició oficial solem fer algun partidet entre nosaltres o altres companys del club Egara els diumenges pel matí.
Com ha evolucionat l’equip des que veu començar?
Egara 35 comença la temporada 2018/19 com segon equip del Club Egara quan es produeix la incorporació de un volum important de nous jugadors, el que va permetre ser el primer club amb dos equips a la competició. Des de llavors, que la majoria tot just agafàvem un stick, l’equip ha anat creixent i sent cada cop més competitius fins assolir el passat 2022 la segona posició al Campionat de Espanya (i que esperem millorar aquest any).
A més del Campionat de Catalunya participeu en algun altre torneig?
A part del campionat de Catalunya, participem als campionats de espanya i altres competicions més lúdiques que s’organitzen per tot el territori nacional.
Particularment, quant temps fa que formes part de l’equip?
Jo entro al món del hockey i a l’equip en el moment de la seva fundació la temporada 2018/19. Com he comentat aquella temporada es van incorporar uns 10 jugadors nous al club i amb l’ajuda d’alguns veterans que ja jugaven a la categoria es va formar Egara 35.
Coneixies el hockey abans?
No, com originari de Figueres per mi era un dels esports que es veuen a les olimpiades cada 4 anys i de passada. És a través de la meva dona que és egarenca la que m’anima a iniciar la pràctica d’aquest esport.
Què és el que més t’agrada de l’activitat?
Crec que un dels punts més forts és la vida social ja sigui amb companys o rivals al terreny de joc. Però a més crec que la categoria els darrers anys ha millorat molt cosa que fa que actualment la competició sigui molt emocionat i divertida.
Feu altres activitats amb la gent de l’equip a part del hockey: festes sortides, etc?
Sí, al final amb la gent de l’equip sempre acabem fent més coses que corre com bojos darrera la pilota amb un stick. Socialment es fa de tot de sortides nocturnes, sopars,  barbacoes, i fins altres esports com pàdel, ciclisme… etc
Coneixeu l’app de l’Asseguradora? La trobeu interessant per vosaltres?
No tenim molt de coneixement sobre la app sincerament. Però tot el que millori la gestió de temes mèdics i lesions és benvingut.
Heu participat als clínics de l’asseguradora? En cas que sí, què us va semblar?
Com equip no hem participat, però si que alguns companys han participat a nivell individual. Els clínics en general, i més en la nostre categoria, ens fan molta falta perquè ens ajuden a millorar i aprendre més coses d’aquest gran esport.