El primer clinic organitzat per l’Asseguradora va ser un èxit. Per què creus que enganxen tant a mamis i papis aquestes activitats?

Les Mamis i Papis han donat un aire nou al Hockey, conjuguen a la perfecció esport i diversió, tenen unes ganes enormes d’aprendre i passar-ho bé, tot això fa que activitats com la del clínic proposat per l’Asseguradora siguin molt ben rebudes i tinguin una acceptació altíssima.

Amb quins entrenadors compteu per aquest segon clinic?

En aquest clínic comptarem amb la presència de dos veritables cracks!
En Santi Cortés té un currículum envejable. Va ser FIH Màster Coach i seleccionador nacional als jocs de Seül i Barcelona. Va entrenar el primer equip de l’Atlètic en la seva època més daurada guanyant nombrosos títols de lliga i la Copa d’Europa en dues ocasions.
Per altra banda, tenim també a la Sònia de Ignacio, jugadora Olímpica que va participar als jocs d’Atlanta i Sydney on va aconseguir una molt meritòria quarta posició. Formada al CD Terrassa, va assolir dues copes de la Reina i una Lliga Espanyola, posteriorment ha estat entrenadora del CD Terrassa i seleccionadora espanyola sub-18.

Què poden aportar als participants?

Tant la Sònia com el Santi tenen moltíssima experiència en el món del Hockey, ben segur que els assistents al clínic aprendran moltíssim d’aquestes dues figures. Des d’aquí animem a les mamis i als papis a aprofitar el moment, ja que no sempre es reben consells de dues persones amb tanta capacitat per transmetre i ensenyar.  

Comptareu també amb l’ajuda de jugadors del primer equip?

Tenim prevista la presència d’alguns jugadors i jugadores es dels primers equips dels clubs, tot i que encara no sabem exactament la disponibilitat donat que encara estan immersos en una apassionant última jornada de la lliga regular.

Hi haurà més clinics com aquest de cara a la temporada vinent?

I tant, ja hi podeu comptar!  Hem apostat per les mamis i papis dels Clubs de Terrassa i Matadepera i mentre ells en tinguin ganes continuarem compartint aquest tipus d’experiències amb tots ells. De fet ja avanço que al setembre tenim previst organitzar un torneig especial per a tots ells.