Els papis del Club Egara han aconseguit la primera posició al Campeonato de España de Mamis y Papis de hockey sala, disputat aquest passat cap de setmana al Polideportivo de Nazaret. Els del Pla del Bonaire van guanyar tots els partits de la lligueta aconseguint 12 punts, 6 més que el seu immediat seguidor, el Valencia CH.

Aquesta competició és una de les grans novetats del calendari esportiu de la temporada, una aposta més per una categoría que segueix creixent. Ha comptat amb la participació dels equips de Turia CH, Club Egara, Matadepera 88, Valencia CH i Pozuelo CH.

Egara i Atlètic al campionat de Mamis

Al Campeonato de España de Mamis, que ha celebrat aquest any la seva segona edició amb una gran participació, hi han pres part els equips terrassencs d’Egara i Atlètic als que se’ls han unit Junior FC, Pilaricas, Pozuelo Azul, Pozuelo Verde, Valencia CH, CH Xaloc, FC Barcelona, Matadepera 88, Turia CH i Leonas Rosas-Sanse HC.

Les mamis del Club Egara van aconseguir la medalla de bronze a l’imposar-se al Matadepera en la lluita pel 3r lloc, mentre que les de l’Atlètc l’equip tornaven amn el premi a l’equip amb més fair play.

I, és que aquesta és la idea mamis i papis!