La tercera edició del Clinic  Mamis Papis organitzat per Hockey per Terrassa amb el patrocini de l’Asseguradora Mútua Terrassa celebrada al Club Egara el passat dissabte va reunir una trentena de jugadors dels clubs terrassencs i del Matadepera. La sessió magistral, en aquesta ocasió dedicada al hockey sala, va ser impartida pels tècnics especialistes en aquesta modalitat, Siso ventalló i Arnau Tarrida, i va comptar amb la col·laboració de jugadors dels clubs.

Després de la presentació a càrrec de Sebastià Broto, director comercial de l’Asseguradora Mútua Terrassa, es va iniciar la sessió que va comptar amb diverses explicacions teòriques dels tècnics que després van anar posant en pràctica per grups els jugadors. Tots els participants van coincidir a destacar que havia estat una tarda molt profitosa, ja que se’ls van corregir certs errors de base, se’ls van ensenyar alguns moviments i tirs força habituals en hockey i se’ls van donar valuosos consells per posar en pràctica en els seus pròxims partits.

En acabar l’activitat, es va celebrar un tercer temps amb tots els participants. Tant els jugadors com els organitzadors van coincidir a assenyalar que havia estat una experiència molt positiva que esperen tornar a repetir la propera temporada. Des de l’organització agraeixen als participants, als entrenadors, col·laboradors i, especialment a L’Asseguradora Mútua Terrassa la seva implicació en aquesta interessant i entretinguda activitat i us animen a apuntar-vos a la propera!