L’activitat, impartida per Siso Ventalló i Arnau Tarrida, tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 17h a les instal·lacions del Club Egara

Les mamis i els papis dels clubs terrassencs, juntament amb el Matadepera, tenen una nova cita amb l’Asseguradora Mútua Terrassa en el tercer Clinic Mamis Papis patrocinat per aquesta entitat d’assegurances i organitzat per Hockey per Terrassa. L’activitat, que en aquesta ocasió serà de hockey sala, tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 17h al pavelló del Club Egara.

La sessió magistral estarà impartida per Siso Ventalló i Arnau Tarrida tècnics especialistes en hockey sala i comptarà amb la col·laboració de diversos jugadors de Divisió d’Honor dels clubs. En acabar l’activitat tindrà lloc un tercer temps amb tots els participants.

Després de l’èxit dels dos clínics anterior, que tant jugadors com entrenadors van qualificar de molt formatiu i entretingut, l’Asseguradora ha volgut repetir l’experiència ara amb hockey sala, amb ànims que es puguin apuntar els amants d’aquesta especialitat.