Les competicions catalanes de mamis i papis arriben ja a les fases finals amb gran representació dels equips terrassencs als play off que tindran lloc el cap de setmana del 6 i 7 de maig, mentre que el del 13 i 14 de maig es decidiran els guanyadors d’aquestes competicions.

Play off campionats de Catalunya de mamis

En categoria Mamis 7X7, a falta d’una jornada, AD Rimas i CD Terrassa se situen entre els quatre primers. La resta i cada 4 equips jugaran encreuaments i classificatoris per decidir la totalitat de la competició.

Al Campionat Catalunya MAMIS 9X9, amb la competició ja finalitzada, s’han classificat els 3 equips de l’Egara pel play off final i l’ATHC jugarà els encreuaments i classificatoris per les places del 9 al 12.

Play off campionats de Catalunya de papis

Al Campionat de Catalunya de Papis, amb la fase regular acabada, el CD Terrassa juga per una plaça al pòdium. Egara, Athc i Línia juguen encreuaments i classificatoris per una posició del 5è al 8è lloc.

Pel que fa a la competició de Papis 7×7 es juguen els partits de cada jornada en una mateixa instal.lació. No hi ha play off final i la competició acaba el 21 de maig. En aquests moments el CD Terrassa ocupa la tercera posició i el línia 22 la cinquena.