Del 19, al 21 de maig se celebrarà al Club Egara el 10è aniversari de l’EUROPEAN MAMI’S HOCKEY FESTIVAL.

Després de 10 edicions, aquest el festival de les mamis del Club Egara ha esdevingut un trobada de referència de mamis de hockey de tot el món. Tres dies primaverals a les instal·lacions del Pla del Bonaire amb hoquei, balls, àpats, concerts, village i moltes activitats, que reuneixen a més de 300 mamis de 30 equips de diferents nacionalitats.

El festival està pensat per a dones de més de 32 anys amb ganes de jugar (mínim 6 partits) i gaudir molt. Cal fer les inscripcions per equip amb un màxim de 15 jugadores a través de la web del 10 Mamis Egara Festival. La inscripció al torneig inclou organització, arbitratges, servei mèdic, activitats, àpats i welcome pack. Al site hi ha informació també sobre l’acomodació i desplaçaments.

El Festival va néixer el 2013 de la de dos socies del Club, la Karina Herms i Valeria Capurro que juntament amb el recolzament del Club van donar forma a la idea de crear un esdeveniment esportiu pioner a tota Europa a la categoria de mamis Hockey i que fos un aparador d’una nova forma d’entendre l’esport sumant igualtat i benestar en una iniciativa transversal de caràcter esportiu i lúdic.

El tret de sortida d’aquesta nova edició del festival es donarà el proper 19 de maig amb la benvinguda dels equips al Club Egara i l’inici de la competició. En aquesta edició no faltarà un dels actes més destacats, la desfilada dels equipsal camp de hoquei principal del Club, davant dels socis, espectadors i autoritats assistents a l’acte. Tres dies primaverals a les instal·lacions del Pla del Bonaire on a banda dels partits hi haurà també diverses activitats lúdiques com espectacles musicals, balls, sopar de gala, concertsvillage i moltes altres activitats; però sobretot amistat, superació i molta diversió.

Felicitats Mamis Egara! Al blog de Mamis Papis Hockey de Terrassa no ens ho perdrem!